På det seneste på Instagram // Sådan handler man @Maryorton

Happy Friday! Tilhængere spørger mig typisk, hvor jeg kan finde visse ting, som jeg Instagram (@maryorton for dem af jer, der er nye her), så jeg troede i dag, at jeg ville fremhæve nogle nylige favoritter, der er blevet delt på ‘gram, som alle altid kan findes under fanen Butik i den øverste navigationsbjælke. Hvis du nogensinde undrer dig over, hvad jeg har på i en af mine Instagrams, kan du altid komme lige her til memorandum.com, svæve over det butikskon og klikke på Instagram. Du kan se nedenstående gitter dukke op, hvor du kan klikke på hvert indlæg og finde links til alt, hvad jeg har på … medmindre det er udsolgt eller gammelt, i hvilket tilfælde jeg altid prøver at linke til ting, der er super ens.

Hav en vidunderlig weekend alle sammen !! xx

shop foderet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *