Ting jeg undlod at huske

Holly på LuciteBox Vintage bad mig om at påpege, at selvom hun vil være væk fra den 22.-28th, vil hun være forsendelse igen den 29., samt diskonteringsrenten (15% rabat på noget på stedet) såvel som donationen (10% til bøger med barer til ære for køberen) gælder stadig indtil den 27.!

Og jeg savnede en hel masse ting fra Pamela (Glamourstitch, Glamoursavvy, samt Glamoursurf … samt Glamoursurf, forresten, der giver 20% rabat med 31. december, gå ind i nøgle sætningen “Santa”)

Så du kan få en diskonteringsrente på noget som dette:

Eller dette:

Eller du kan bare gå over til glamourstitch for dette:

Eller til Glamoursavvy for disse Boudoir sko, som hvis de var min størrelse, ville aldrig have set lyset af blog (på trods af sandheden, at mit natbeklædning nu kun består af motionstøj, for at undgå en meget mere grund til at forhindre løbebåndet, Samt disse ville se skandaløst ud med målflarebenet yoga bukser):

Whew! Okay, nu tror jeg det er det. Men hvis ikke, email mig!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008
En linktastic fredag ​​for at afslutte al linktastic fredagsmay 16, 2008
Jeg troede, at du burde kende det 20., 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *