Afslappet fredag: Sailor Flare

Jeans: C/O Reveal | Øverst: c/o afslør | Armbånd: c/o afsløring | Solbriller: c/o afsløring | Sko: Franco Sarto (lignende her)

< >

[TheFeedProducts Style = ‘Four’]

For dem af jer i USA af A., glad (tidligt) fjerde juli! Til ære for ferien troede jeg, hvad meget bedre dag end denne afslappede fredag ​​for at buste nogle vintage patriotiske sejler vibber ud? Du forstår fra tidligere indlæg (som dette såvel som denne), at jeg er helt ombord med renæssancen af ​​flare ben -jeans. For nylig fandt jeg dette fantastiske par fra afsløring med Sailor -knap detaljer. De er ligeledes tilgængelige i en mørkere vask, så du ved, uanset hvad der flyder din båd.

Jeg ved. Seafaring ordspil er de bedste.

Disse denim har ligeledes den perfekte strækfaktor, hvilket gør dem chokerende behagelige såvel som enkle at have på. For dem af jer med PTSD fra knapfluer eller sejlerbukser, som du skal akavet kiler ind i såvel som derefter knap op på siden, har disse virkelig en skjult side lynlås, så der ikke er vanskeligheder der.

Ok, det er den sidste, jeg lover.

Hvis dit arbejdsmiljø er blevet velsignet med afslappede fredage, hvor denim er en levedygtig mulighed, tror jeg, at dette specifikke par flare ben denim er velegnet til lejligheden. Den sølv sideknap-skitsering synes at være stilistisk hæve denim såvel som at gøre dem en smule dressier, hvilket ofte kan være en vanskelighed, når man får denim til at bestå den kontor-passende test.

Hav en utrolig ferie weekend!

Følg @Maryorton på Instagram!

Foursixty

Denne udgivelse blev oprettet i partnerskab med Express.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *