Fri for ugen-Wild Wall fra Kabay Seventyeight

Gratis vektorkarakter til Metropolitan T-shirt
Da bloggen er en udvidelse af vores Mom Site Tshirt Factory.com, har vi en tendens til at rapportere dens nyheder såvel som tilbud her, så snart de er offentliggjort på webstedet. Derfor kan du se os linke tilbage der mere almindeligt end ikke.
De mest fremtrædende indlæg, som du måske gætter, er de gratis ressourcer såvel som vi forstår dette stilmønster til at tilbyde skabeloner billigere, mens tilpasset arbejde bliver mere såvel som mere værdifuldt såvel som mere værdifulde. Det skal være, at metoden-åben gevinst adgang til til foruddesignede ressourcer motiverer mere såvel som flere mennesker til at begynde på vejen med grafisk design. Det er et spørgsmål om beslutsomhed, aspiration såvel som programfærdigheder for at forblive programmet såvel som at tage det til det næste niveau.
Så vores gratis tee -shirts -skabeloner tilbyder en smag af høje kvalitetsaftryk, som du kan bruge til at teste din DTG -printer, for at gøre dig selv til en stor tee -skjorter eller mange andre personlige anvendelser. Vi forbyder den industrielle udnyttelse af stilen i digitalt format. At respektere forfatteren af ​​billedet såvel som at give kredit i stedet for at bruge det som din egen er virkelig en juridisk forpligtelse.
Således håber vi, at du nyder vores almindelige gratis vektor, tøv ikke med at komme i kontakt med designeren, der tilbyder det såvel som at vise din påskønnelse, såvel som ligeledes sender os dine tip til nøjagtigt, hvordan vi kan forbedre det gratis sektion.
Denne uge lægger den produktive illustratør Kabay Seventyeight ud en af ​​sine stilarter gratis, “Wild Wall”, produceret med Corel Draw samt Adobe Illustrator. Det tilbydes i EPS såvel som AI -formater med 2 adskilte lag, så skærmudskrivning skal dette være let. Nyd det med omhu!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *