Garanteret tilfredshed

Jeg har været lidt under vejrforhold de sidste par dage – kæmper af en forkølelse, intet, som Dagquil ikke var specielt konstrueret af NASA til at håndtere (Vent, jeg tror på Tang? Åh, Nå, de er begge orange) – såvel som har kastet lidt for at sikre, at jeg tilfredsstiller eller overgår min foreslåede hverdagsgodtgørelse af lykke. (Lykke er endnu mere effektiv end dagvalg i kampkøllede symptomer. Har endnu ikke gjort hovedet til lykke vs. tang.)

Anyway, nogle ting bare arbejde, lykke-klogt. Ligesom David Tennant som DR, som. Ligesom, gratuitous, men følsomme, udnytter synthesizer. Ligesom, forestiller dig, selv i et minut, at på et tidspunkt vil din e-mail-indbakke være tom.

Men mere end nogen form for af disse ting (selvom det, afhængigt af episoden, David Tennant som DR, som er svært at slå) lykke, browsing tilfældige søgeord på Google Bogsøgning.

Kig på denne perle, opdaget ved at kigge efter “berømte” såvel som “kjoler”:

Fra 1873 til 1887, især i de sidste tre år af denne periode, fremskredes vedtagelsen af ​​europæisk kjole hurtigt blandt de øvre klasser. Det var blevet obligatorisk for embedsmænd, når de var i told i 1873, såvel som haft støt blandt eleverne, bankfolk, handlende, såvel som andre kommer mere eller mindre direkte under udenlandsk indflydelse. Bølgen af ​​tysk indflydelse, der fejede over Japan fra 1885 til 1887 bragte innovationen til et endnu mere farligt punkt. Det dejlige kostume af Japans Kvinders, så helt ender med at være til sine anvendelser, at en person næppe kan forestille sig dem klædt på nogen form for anden måde, blev truet, såvel som uheldigt at forholde sig, begyndte Domstolens kvinder at bestille kjoler fra paris? Nej, pennen nægter næsten at krønike den forfærdelige kendsgerning – fra Berlin! I tidenes nick kom reaktionen mod en slavisk efterligning af occidental told, der ikke blev udelukket til landet.

[Fra Japan som set såvel som forklaret af berømte forfattere, af Esther Singleton (1904).]

Fik du den “slaviske” imitation bit? Jeg ønsker, at min pen ville næsten falde til at komponere, når jeg forsøger at gøre fattige ordsprog sådan.

Anyway, hvis du føler dig lidt lav, skal du begynde at spille med Google Book Gennemse (for maksimal nydelse, foreslår jeg kun at begrænse din gennemgang til “Fuld tekst” -bøger – under “Avanceret søgning”).

Billedet her, forresten kommer fra Fenwicks karriere. Hvis det får dig til at tjekke resten af ​​bogen, skal du klikke på billedet …

Åh, såvel som en hjertelig kjole om dagen velkommen til vores nyeste annoncør, derovre til højre: Michelle Lee’s mønstre fra fortiden! Gå inspicere hendes websted, hvis du vil.

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Jeg ønsker, at dette var truetaugust 29, 2008
Boganmeldelse: Ting jeg ønsker min mor havde fortalt Middeledemember 1, 2008
Den allerførste kjole såvel som den sidste dressmarch 12, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *