Lululemons nye samling er på punkt – bogstaveligt talt

er det drømmen, ikke? Virkelig behagelig athleisure, der ser poleret tilstrækkelig til ikke at være pyjamas. Jeg kan godt lide at være komfortabel, men jeg vil ikke se ud som om jeg har gjort nul indsats. Det er en høj ordre, men Lululemon har altid været en mester i det, jeg vil telefonopkald opskalere-downtime tøj. Så når de har store nyheder at dele, er jeg alle ører. Især når det har at gøre med (spoiler alarm) ballet!

LululemonPrincipal Dancer Hoodie

Lululemonprincipal danser gylden foring bh

Nyheden: Lululemon arbejder sammen med den engelske primære danser Francesca Hayward fra Royal Ballet (!!!!) på en frisk samling af atletiske grundlæggende elementer, der er online såvel som indånder elegant ubesværethed. Det er rigtigt, balletinspireret ser efter enhver, der nægter at give op på ungdomsdrømmen om perfekt type såvel som hårboller med næsten ingen løse stykker. [*hæver hånden*] Men hvis du har bemærket det, kan balletinspireret gear ofte føles lidt frilly eller old-school, såvel som måske er det bare mig, men det at føle mig som en pige cupcake-prinsesse Få en stor sved på. Derfor elsker jeg, at brikkerne i denne samling (og Francesca Hayward) tager en mere moderne, uden dikkedarer tilgang til ballet med dybe, humørige nuancer samt atletiske silhuetter. Det er en inspireret, seriøst frisk håndtag balletstil.

Lululemonprincipal danser gylden foring stram

Lululemonprincipal danserdanspose

Jeg har altid været en enorm fan af ballet (i øjeblikket ser frem til at gå til Abt Autumn Gala næste uge lige her i NYC!) Men jeg er ligeledes en samlet hengiven til Barre -teknik træning. Intet får mig i kamptype såvel som tonet som en fluebarre eller krop 57 klasse (jeg kan også godt lide Pure Barre såvel som mange af Barre Shed -klasser på Equinox Place i byen). Derfor forstod jeg, at denne samling ikke ville skuffe, da jeg opdagede nøjagtigt, hvordan Francesca såvel som Lululemons designere virkelig satte disse stykker på prøve.

Nikeair zoom pegasus 35 løbesko

Hvert stykke er skræddersyet til den type omfattende bevægelse, som Francesca udfører dagligt. Lululemons designere fløj endda til London for at se Francesca øve, og sørgede for, at hvert emne ikke kun stod så meget som testen, men ligeledes aktiveret såvel som forbedret hendes fulde række bevægelser.
Mens jeg tydeligvis tager den vigtigste danser gyldne foring stramt og vigtigste danser Golden Lining Bralette til en spin (#BalletJokes) med det samme, er jeg ligeledes lige så begejstret for min to-fro træningspend Hoodie også. Virkeligheden fortælles, jeg har også lige for nylig brugt disse leggings med over-knæstøvler såvel som en bæltet, overdreven blazer til middag med veninder. Uanset om du er ude af døren til din foretrukne klasse eller bare virkelig i humør til at føle sig som en ballerina et øjeblik (helt fint), peger du dig selv mod denne samling, Stat.

Tiffany & Co.Tiffany Appeals Tag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *