Genopbyg din garderobe (og Gulfkysten)

Whoa. Jeg elsker * alle * kjole på trashydiva.com. Jeg elsker dem med en dyb og altomfattende kærlighed. Jeg tror ikke, at der er en enkelt en, som jeg ikke vil have glæde på klude.

Denne særlige kjole, dog (“Kabuki”) rammer alle mine nuværende obsessions i farve, stof og skåret. Jeg er lidt forfærdet over, at den kun går op til en størrelse m, men måske er de større størrelser allerede udsolgt – det ville være endnu mere af en knockout på fyldigere figurer. Det er $ 238, hvilket er dyrt, men det er silke hele vejen igennem, og se bare på det!

Der er en betydelig salgsafdeling lige nu, og selvfølgelig er Trashy Diva baseret på New Orleans, så du vil støtte genopbygningen af ​​Gulf Coast, hvis du køber fra dem. Det er praktisk talt din borgerlige pligt. (Bemærk: Deres websted siger, at de kun kan tage PayPal i de næste par dage.)

Jeg blev også entranced af deres sko (prinsesse Moonbeam, tjek de pointy-Toe-knapstøvler!). Jeg er faktisk bange for at se på deres undertøj, af frygt for at blive overvundet med lyst (som jeg gætter er det egentlige punkt af undertøj, men normalt er det et skridt yderligere fjernet …)

Takket være den ufattelige Madelene for linket!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Møller i Pocketbook [Forsigtig: Lang indrejse] 2. juli 2007
Secret Lives of Kjoler Vol. 8SYTTEMBER 13, 2006
God dag til et hvidt bryllup (kjole) 13. juni 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *