Bell ærmer og små nederdele

, der henter et par af mine meget foretrukne efterårstendenser, havde jeg denne bell-sleeved off-the-shoulder top og lille nederdel på den sidste dag i New York Fashion Week. Mens der er et højt trendelement med dette udseende (som det ofte er tilfældet med modeuge street stil), elsker jeg de klassiske elementer, der holder det jordet som den delikate sorte rør på ærmerne i min hvide top eller de dobbelte breasted knapper på nederdel.

Jeg er så begejstret for at bære klokke ærmer og små nederdele denne sæson, især da temperaturer falder, og vi begynder at få meget mere kreativt med lag. Med vores forestående flytning tilbage til New York vil dette være min første rigtige vintersæson i over et år, og jeg er begejstret for at få lidt brug ud af min kold-vejr garderobe, der er blevet forsømt her i Californien. Hyggeligt udseende med over-the-knæ støvler, tykke tights og chunky strikker parret med søde små nederdele som dem nedenfor har mig klar og raring for efterår og vinter. Og så vidt små nederdele går, er denne og denne i øjeblikket i min indkøbskurv. Kan. Ikke. Modstå.

<. >

De karakteristiske klokke ærmer på denne off-the-shoulder top gjorde det til en af ​​mine meget yndlingsstykker fra modeugen, og jeg swooning over alle de klokkede ærmer derude bedst nu. Jeg mener, tag en flip gennem mine yndlings bell-sleeved kjoler, toppe og trøjer under og fortæl mig, at du ikke er om bord. Denne kjole? Glem det.

<. >

Top: brudt af ronny kobo | Nederdel: C / Meo (også her og lignende her her, her, her og her) | Støvler: Jeffrey Campbell (også tilgængelig her, lignende her og her, kort version her og her) | Taske: m2malletier | Halskæde: Gamle, lignende her | Armbånd: Monica Vinader | Læber: nars.

<. >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *