Mød Vores annoncører # 12: Lisa af miss Helenes

præcis hvor lang tid har du været i branchen? siden 1999, dog har jeg ikke startselling mønstre indtil 2000. Jeg flyttede fra eBay til primær gade MallOnline mønster indkøbscenter for tre år siden, så godt som jeg for nylig fået theVintage mode bibliotek websted, så godt. Ja, jeg er ikke en til toleratenot have noget at gøre!

hvad inspirerede dig til at gå ind i vintage mønstre virksomhed? Jeg waslooking for en fascinerende metode til at gøre nogle ekstra penge på eBay. Ineeded noget, der ville være let at skjule fra min snarere OCDhusband, der hader rod, så jeg begyndte at sælge mønstre, som var, regnede jeg, enkel at gemme sig i et skab. Det var 17.000 mønstre ago.Hubby har nu leveret håbet om at have et rum, der er mønsterfrit.

hvad gjorde du før dette? Min “rigtige” opgave er som en telefon triagenurse under telefonopkald telefonopkald fra folk, der har medicinsk questions.It er ganske morsomt, de fleste dage.

hvor er du baseret? Indianapolis. Vi online om 8 blokke fra thehospital hvor min husbond blev født, i samfundet han drømte ofliving i, da han var barn. Har jeg en mulighed for at flytte? Aldrig. Idid dog vokse op flytte hele tiden, samt havde flyttet 12 gange bythe alder af 16. Jeg ligesom at have rødder nu.

Flere sjove spørgsmål:

hvad er den mærkeligste / bedste / skøreste / mest fantastiske ting du har everfound? mest fantastiske såvel som fineste wouldhave at være min nye foretrukne vintage mønster katalog (jeg samle). Det er en 1954 Spadea, fuld af Ceil Chapman, Tina Leser, Clare McCardell, JoCopeland, samt mere. Jeg vil tilbyde det, efter at jeg får det katalogiseret – måske.

Fedeste skulle være faux-Lero mønster, som jeg stillwaiting om Janet at sy, så jeg kan se det (hint hint), en mere wouldbe et 1932 mode mønster bog, der har en håndskrevet note ved siden af onedress med angivelse at hun er ved hjælp af denne kjole på valgaftenen, “til theDemocratic kandidat, Roosevelts, hus, på valgaftenen.” For sej.

Skøreste ville højst sandsynligt være en vintage obstetrisk korset, fra 40s.I ikke kan forestille omsnøringsbånd i en forventer mave, men det kom withinstructions på præcis, hvordan du ændrer det hver måned, som maven voksede. Oye.

hvad har du på lager, at du kan ikke tro har ikke solgt? TheSchiaparelli samt Adrian mønstre jeg har. Men åh, ville de nødt til at belisted, ikke? Af mine forudsat dem, ville jeg gerne se den dristige personwho snaps op denne ene!

hvad drømmer du om at finde? Billedkunst evaluering kataloger dettidspunkt 1920’erne, med min bedstemors navn i dem. Hun var den originalMiss Helene, samt var en redaktør for Billedkunst anmeldelse.

hvad gør du nyder mest om at arbejde med vintage mønstre? Jeg kan bare lide at se på dem. Det minder mig om de forløbne år, når kvinder klædt som damer, men det er også sådan et stykke historie, nyder de mønstre i stilarter, størrelser, etc. Jeg ligesom mønstre, periode.

hvad gør du ønsker nogen ville spørge dig om dit websted? Ikke så meget et spørgsmål, men jeg gerne input til, hvad folk kan lide at se på sitet. sandsynligvis min foretrukne ting er, når folk spørger mig “kan du opleve XXX mønster for mig, fordi ……” Det er ligesom en skattejagt, så godt som jeg har en ganske stor succesrate, selv om de ikke forstår det mønster nummer. så godt som jeg lige har tilføjet kredit historie card evne til VFL, så nu folk ikke behøver at bare udnytte PayPal, kan de udnytter plastik!

det er en stor dag på arbejde, når … jeg opdage en masse 30’erne mønstre, eller nogle mode Mønster bøger. Selvfølgelig, ingen giver bliver gjort, men jeg sikker nyder at se på dem.

hvis jeg kørte på nettet for en dag, jeg havde … slippe af med spam.

blogs jeg checket ud (bortset Adad er …) Kvinden kan ikke hjælpe det (sjove!), The Vintage Traveller (sådan en dejlig læsning), Vintage Goddess / Damn stor Vintage, samt Zuburbia.

du ville grine, hvis du forstod dette om mig … Jeg ved ikke sy. Jeg passedhome ec siden jeg kunne lave mad. Mine syninger færdigheder er temmelig begrænset, men det er på min liste over ting at mestre, før jeg dør. Gud forstår Ihave tilstrækkelige mønstre at vælge fra!

Åh, samt et par andre annoncørers ting at lade dig forstå om:

Sheila af ud af asken besluttede at gå camping denne weekend samt så hun har en særlig “gået camping” salg op til søndag, med 15% rabat. udnytte rabatkode Glamis!

Penny er renovering af antikke dukkehus af Mønstre, så hendes hjemmeside vil være nede op til december. kigge efter en kæmpe salg, når hun kommer tilbage, såvel som du kan stadig kontakte hende med forespørgsler mønster!

Del dette:
Twitter.
Facebook.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

En gæst rant på “Hvorfor er vintage mønstre så dyrt?” 17. juli 2008 med 116 kommentarer
Start Here.March 20, 2008
Mød vores annoncører # 1: Jen of Momspatternsjune 14, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *