Tweed -jakke, i form såvel som Flare kjole

kjole: c/o St. John (lignende her, lige her såvel som masser af meget mere favoritter nedenfor) | Jakke: St. John (gammel, lignende her, her og masser af meget mere nedenfor) | Bælte: C/O St. John (lignende her) | Sko: Saint Laurent (lignende her) | Solbriller: Miu Miu C/O Ditto | Tights: DKNY | Lip: Makeup permanent (#28)

Jeg følte mig lidt under vejrforholdet i sidste uge, da jeg sportede dette tøj, såvel som altid, disse traditionelle, men utroligt komfortable stykker, der blev håndteret for at give mig det løft, jeg havde brug for for at gøre det med arbejdsdagen. Den fit-and-flare silhuet er en utrolig dejlig form på nogen, men strik fit-and-flare kjoler i specifikke er så fantastiske muligheder for meget mere strukturerede stykker, der ikke snarere har så meget at give, som du gerne vil dage, hvor du kæmper med at bøje. Så hvis du ikke ejer en kjole som denne, skal du sandsynligvis komme til at korrigere det ved hjælp af monteringen af ​​strikket fit-and-flare-kjoler nedenfor. Din fremtid “hvorfor er jeg ved mit skrivebord såvel som ikke i min seng” selv vil sige tak til dig. Dit “Jeg løfter, at det ikke er et spædbarn, det er bare et dobbelt cheeseburger” selv vil også sige tak til dig også, men det er sandsynligvis ved siden af ​​det punkt. Bare for sjov. Det er helt pointen. Alt haglstrik.

Favorit i form såvel som flare kjoler:

< >

Favorit tweed -jakker (og mere):

< >

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *