At tackle shirtdress

Dette, damer, er en hvordan en shirtdress ser ud. Det er en faktisk ægte kjole, der er den stilistiske udvidelse af den standard Oxford -shirt. Uh huh. Jep. Jeg er sikker.

For nylig er jeg blevet visuelt overfaldet af visse stammer af herretøjstrenden, der forsøger at overbevise kvinder overalt om, at bælning af en fyrs tee -shirt magisk forvandler den nævnte tee -shirt til en “kjole” – deraf den voldsomme misbrug af udtrykket shirtdress for sent.

Uanset om du er tilhænger af denne tendens i weekenderne, når du kan gå hele vildt og skørt og sætte en fyrs tee -shirt på og bælte den og kalde det en kjole, fordi du er fantastisk, og du kan vise din røv til Verden, hvis du vil, vil jeg kraftigt opmuntre mod dette charmerende lille DIY -projekt, når det ledes til kontoret. Helt seriøst. Jeg beder dig.

Glædelig fredag!

P.S. Hold kontakten med den elegante aflukke i weekenden ved at følge @theclassycubicle på Instagram, så du er interesseret i alle vores latterligt, forfærdelige, sindssygende, livsændrende søde Instagram-billeder.

Kjole: Ralph Lauren (lignende her eller tjek denne, der er anderledes, men fantastisk); Sko: Ann Taylor; Halskæde: Ralph Lauren; Ringe: Majorica, ukendt; Sølvarmbånd: ukendt; Polsk: Essie (Silken Cord)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *