Fejrer #BookLoversday gennem Fine Book Illustration

Bogillustration på sit fineste
9. august er Book Lovers Day, som absolut fortjener en omtale. Jeg er fan af bøger, lugter gamle litteraturklassikere og går regelmæssigt tilbage på ordsproget ”bogen var bedre”, som et resultat vil jeg markere lejligheden med en speciel samling af designs.
Jeg ville ønske, at alle kunne miste sig selv mellem siderne i en god bog. Det er noget så magtfuldt, at alle generationer skal opleve. Det være sig med papir eller på en Kindle, folk har brug for viden. Den grundlæggende kendsgerning, at der er en fest som denne, viser tilknytningen af ​​det menneskelige hjerte og sind til historier og karakterer. Vi har brug for bøger uanset hvor avanceret vi bliver.
For så vidt angår illustratører, animatorer og tegneserie -kunstnere, vil mange af dem til sidst skabe et design, der cirkler rundt om bøger og læsning. Det være sig som en personlig bestræbelse eller for et betalt job, følgende er sådanne eksempler.
Valgene kommer fra tilfældige kunstnere fra hele verden. De delte deres perspektiv på appellen af ​​bøger og læsning på Twitter, under trend -hashtag #Bookloversday. Jeg kastede også nogle sjove T-shirt-prints til et godt mål, for at verificere bogelskere har en sans for humor om sig selv.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *