Coral Culottes

Fotografi af Melanie Riccardi

Culottes: Premonition (lignende her) | Crop Top: American Apparel (gammel, men lignende her og her) | Blazer: Teori | Mules: Trainer | Solbriller: Stella McCartney

< >

Okay, så fuld afsløring om denne: Da jeg klædte sig om morgenen, at disse fotos blev taget, var jeg under indtryk af, at ovennævnte afbildede koralkulotter og afgrødeplade faktisk mødte eksponering for sans mave. Sjovt, hvor vildledende tøj kan være, når du står stille foran et spejl i de små morgentimer. Skyld det på træthed og mangel på koffein (lyder velkendt?), Men efter at disse fotos blev snappet, og jeg var et par minutter ind på min arbejdsdag – hvilket krævede en vis faktisk bevægelse – indså jeg, at den førnævnte top og Culotte ikke gjorde det i Fakta, fuldt ud skjul alt, hvad en top og culotte burde i løbet af ens arbejdsdag. I stedet for at skrabe disse fotos, troede jeg, at jeg stadig ville dele dem, fordi (a) jeg stadig kan lide tøjet, og (b) dette er sandsynligvis en situation, som mange af jer kan forholde sig end du måske oprindeligt har planlagt. Le Sigh.

Det er klart, at lektionen her er, at afgrøde toppe skal behandles med den største omhu, når man er på vej til en professionel ramme, og aldrig regner med din søvn og koffeinberøvede selv, når man tager moden om morgenen mode. Heldigvis, da jeg var klar over, at min midriff blev udsat, da jeg ikke var helt stationær foran et spejl, var jeg i stand til at skifte til en anden meget mere arbejdsvenlig top, før min større skade på min professionelle troværdighed var blevet gjort.

Kort derefter derefter fik jeg min sandal fast i en rulletrappe, hvilket fik en alarm til at lyde i lobbyen i en stor kontorbygning, mens flere potentielle virksomhedspartnere kiggede på. Jeg kan ikke med tillid sige, at min troværdighed kom ud af dette scenarie på lignende måde uskaddede. Det var bare ikke min dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *