Det ene par bukser, du kræver i foråret

< >

Hvis der er et par bukser, du køber i foråret, kan dette bare kræve at være det. Jeg købte disse Ann Taylor Wide Leg Ankel-længde bukser sidste forår i Pinstripe (husker du dette indlæg?) Såvel som Cartwheels, da jeg opdagede dem tilbage igen denne sæson i tre nye nuancer. De fås i petite, rutine såvel som høj størrelse (større gevinster!) Såvel som de absolut mest perfekte, behagelige i form på planeten. De bevarer en dejlig form såvel som en glat benlinie, mens de ligeledes har et antydning af strækning, hvilket gør dem utroligt behagelige i en lang dag på kontoret. Jeg er fortæret med denne rige olivenfarve, men fik dem også i sort såvel som jeg tror på at gå tilbage til dem i elfenben. Nogen holder mig tilbage.

Denne ribbede elfenben sweatshirt er endnu en Ann Taylor, der er vigtig, at jeg er begejstret for at få en hel del udnyttelse ud af denne forår såvel som sommeren. Jeg kan godt lide skulderdetaljen med de tre sorte knapper – det tilføjer lige den rigtige mængde rentemængde til den traditionelle crewneck -sweater, mens den stadig gør det muligt for det at gå med absolut alt.

Når jeg taler om at gå med alt, kan jeg allerede fortælle, at disse sorte ruskind -sandaler vil være MVP’er hele sæsonen. Dette er min fjerde (måske femte?) Par af ankelstrop sandaler fra Ann Taylor, såvel som lignende er sådan. dang. ægte. Hvis du ikke har taget et bedre kig på deres sko for nylig, går du glip af. De er en af ​​de ekstremt få detailhandlere, der formår at opnå top-notch kvalitet, komfort såvel som i form til et budgetvenligt omkostningskode. Og når jeg taler om hamstring af favoritter, føler jeg det presserende krav om at bestille disse i hver. enkelt. farve. Jeg mener, nøjagtigt hvor smuk er denne koralrosa?! Eller due grå! Eller den røde! OK, jeg stopper. Men vent, marinen?! Okay, jeg er alvorligt færdig nu. Jeg vil ikke engang nævne rødmen.

< >

Bukser: c/o Ann Taylor | Sweater: c/o Ann Taylor | Sandaler: c/o Ann Taylor | Taske: YSL | Solbriller: Elektriske briller | SE: C/O Michele (båret med denne rem) | Øreringe: Jenny Bird

Tak til Ann Taylor for at have samarbejdet om dette indlæg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *