Top 10 gratis skrifttyper fra Behance

Behance gratis skrifttyper
Når jeg kiggede rundt på Behance, stødte jeg på nogle gratis ressourcer og bogmærkede dem. Jeg tilføjede fortsat en masse af dem og vidste ikke, hvad en stor gratis fontkollektion jeg formåede at samle, indtil nu. Så jeg troede, det ville være dejligt at dele med et udvalg af de nuværende Top 10 Behance Free Fonts, som du kan lege med. Klik på billederne for downloadlinkene, og sørg for at efterlade en kommentar eller en påskønnelse af designernes bestræbelser på at bruge dem gratis.

Hvad synes du? Var dette indlæg gavnligt for dig? Fortæl os det i kommentarerne, hvis du kunne lide det og vil have lignende ressourcer.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *