Ann Taylor på og off Duty

Jeg angreb for nylig den nye ankomstafsnit i Ann Taylor og endte med at finde lige så mange behagelige strik og hyggelige lagdelinger til off-duty feriefestivaler, som jeg gjorde polerede stykker til kontoret.

Denne sidste weekend gik jeg på jagt efter mit første rigtige juletræ nogensinde. Min mor er allergisk over for dem, så vokser vi altid på at have en falsk. Jeg ved. Tal om en hård barndom.

Denne faux pelsvest var den perfekte topper til vejr i de lave halvtredserne på trægården uden for San Francisco. Jeg må også indrømme, at jeg fik denne nøjagtige sweater i grå såvel som Bourgogne, fordi det er den blødeste, behagelige ting i det bedste store klip. Jeg er en betydelig fan af Bourgogne til julefestivaler – det henviser til ferien uden at føle sig for kliché, hvis du er træt af at bære lys rød i en hel måned. Tjek dog nogle af de lyse røde stykker i widgeten i bunden af ​​dette indlæg – dette nederdel og disse pumper er næsten for gode til at modstå.

Se 1: Vest: c/o Ann Taylor | Sweater: c/o Ann Taylor | Skørt: c/o Ann Taylor | Boots: Stuart Weitzman | Lår høje sokker: gamle lignende her | Øreringe: c/o Ann Taylor

Jeg er altid en sucker til vinduesrude, så det andet look i dag indeholder disse fantastiske marineblå vinduesrullebukser såvel som denne fantastiske dobbeltbrystede frakke i den smukkeste bleg periwinkle blå. Jeg elsker en frakke med et strejf af farve til at overføre neutrale, som jeg har en tendens til at bære mere af i vintermånederne. Som du måske husker fra vores bryllup, er jeg en betydelig fan af den blege Peri, så det var en win-win.

Se 2: Bukser: c/o Ann Taylor (også Love The Pencil nederdel version her) | Skjorte: c/o Ann Taylor | Cardigan sweater: c/o Ann Taylor | Frakke: c/o Ann Taylor | Øreringe: c/o Ann Taylor | Sko: Jimmy Choo (lignende her)

Ann Taylor ser ud til altid at have dræber -salg, så nedenfor er nogle flere favoritter, hvis du ønsker at hænge et par ferieudseende eller vinter hæfteklammer:

Forrige vare

1 ud af 25

Næste vare

Dette indlæg blev produceret i partnerskab med Ann Taylor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *