Programmet $ 100.000 Threadless Artist Shop Accelerator

Threadless Artist Shop Accelerator: Win $ 25.000 for at lancere din virksomhed
Blandt de utallige gode ting, som trådløse gør for kunstnere over hele verden, er der en anden, der skal nævnes: Artist Shop Accelerator -programmet. Platformen giver $ 100.000 til fire kunstnere for at hjælpe dem med at vokse deres kunstnerbutik til en succesrig butik og brand. De ved, at det ikke er let at vokse til en stabil forretning, så et forspring på $ 25.000 er en fremragende mulighed for at kombinere talent med episke kampagner og toppen af ​​linjeledningerne.
Først og fremmest skal du oprette en kunstnerbutik, hvis du ikke allerede har gjort det. Derefter kan du ansøge om acceleratorprogrammet, hvor du bliver bedt om at detaljere dig, hvordan du planlægger at bruge midlerne til din forretningsvækst.
Dette er en tid til alvorligt at overveje at designe som en karriere med en omfattende analyse af dit handlingsforløb. Selv hvis du ikke er blandt de heldige fire, er det en fantastisk planlægningsøvelse, at du måske aldrig kom rundt for at gøre det. Det vil sætte tingene i perspektiv, hvilket hjælper dig med at se potentialet i sort / hvid.
Ansøgningsfristen er 31. december 2017!
PS: Glem ikke ferieånden! Du kan stadig få gratis forsendelse med kodens jubel, +30% rabat på hele stedet!

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *