Tory Burch Set i St. Remy + alle mine foretrukne koordinater

TOP: Tory Burch | Skørt: Tory Burch | Slides: Hængsel | Hat: Janessa Leone (lignende her og her) | Øreringe: Baublebar | Taske: Prada

< >

Jeg bestilte disse Tory Burch-koordinater (jeg ved, ser ud som en kjole, men det er en top såvel som nederdel!) Lige før vores tur, såvel som sikre nok, var disse to produkter langt mine mest slidte stykker på turen . Det bløde, lette materiale er sååå utroligt behageligt, mens det livlige tryk såvel som charmerende silhuet på en eller anden måde gør perfekt til dag eller nat.

Jeg er en stor fan af koordineringssæt som disse siden deres uovertrufne alsidighed. Du kan bære dem sammen for en elegant, monokromatisk (eller i dette tilfælde head-to-toe print) look eller bære dem med andre separater til en helt anden spin. Jeg har brugt dette nederdel med en almindelig hvid knap ned til en afslappet sommerdag på kontoret; Tilsvarende har jeg brugt denne yndig peplum -top med White Denim Shorts til søndagsbrunch.

Efter at have brugt dette sæt som vanvittigt under rejsen, har jeg været på søgningen for at øge min samling såvel som lige her er et par, som jeg ser på. Denne koordinerende chambray -top såvel som bukser er til salg såvel som allerede i min købsvogn (jeg planlægger at bo i dette resten af ​​sommeren, jeg er besat), såvel som jeg er på samme såvel som Midi nederdel duo også. Tjek flere af mine favoritter nedenfor !!

Forrige vare

1 ud af 25

Næste vare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *