September Graphic Bundles – Tee Shirts Templates

2017 September Graphic Bundles fra Graphicloot
Denne måned er officielt i brand! Grafisk bundt tilbyder overalt med sådanne udsøgte tee -shirts -design. Der er adskillige dem med omkostninger, der spænder fra $ 15 til $ 40, med en lang række stilarter såvel som temaer. Jeg taler om min nuværende besættelsesgrafik, som syntes lidt snoozy indtil for et par dage siden. Jeg genkender nu, at det bare var roen før stormen, da der ikke er mindre end 8 bundter, den ene meget bedre end den anden. Så spænd op, da jeg vil gå med dig med specifikationerne for hver af dem.
Først og fremmest har vi et tee shirts -bundt, der kun tilbydes i yderligere 4 dage. Produceret af Caffein Art har 100 skabeloner en tilbagevendende metode til at arrangere specifikke objekter til at producere designet. De minder mig om Pointillism -teknikken. For dem af jer, der ligesom geometri såvel som symmetri, er dette bundt ideelt på kun $ 25.

Den næste er Daniel Worx’s 57 tryk, der er mine foretrukne fra dem alle. De er alle bærbare, fulde af typografi, detaljerede illustrationer såvel som et par minimalistiske genstande. Jeg kan godt lide både budskabet bag dem ud over det visuelle. De i form lige lige på tee. Bundtilbudet reducerer omkostningerne med over 97%og kommer til $ 15.

Gha Arizals bundt har 60 design af høj kvalitet med en meget lille tilgang såvel som et par popkulturhenvisninger lige her såvel som der. Stilen er ikke så konsekvent, men det er ikke en dårlig ting. Tværtimod kan du få mere for mindre, $ 25 for at være mere nøjagtig.

Agustian Eko Saputros bundt er næste med en ligeledes fleksibel samling. Kranier, mandalas, pandaer såvel som ugler dominerer symbolikken. Der er dog også nogle julemandens fortolkninger. Min foretrukne er krybdyrene såvel som det arealassocierede design, der ser ud til at bryde væk fra stilen for de andres. Omkostningerne er lidt højere end de andre, men det er siden bundtet bringer 125 produkter på et sted.

Et mere livligt synspunkt kommer med tilladelse fra Izal Lazi. Yndige karakterer, pizza -glorificering såvel som rullede samlinger producerer et finurligt bundt. På den anden side afbalancerer de øje-svulmende kranier såvel som dødsreferencer situationen. De 73 tee -shirts -stilarter er til salg for $ 30.

Du vil kræve en vis erfaring med at parre billede med tekst/typografi til det næste bundt. DeFri Setiawan udøvede sine evner til at producere forskellige tag på kranier. Han har en tilknytning til aftale med udtryk, men til tider synes nogle ufuldstændige. På hovedet ville de se utrolige ud som patches!

I believe the biggest surprise was Vlad’s bundle. This doesn’t occur often. somewhere around when a year he decides to offer his out-worldly styles in a bundle. this time around there are 170 styles at the extremely low cost of $39.

Last however not least, biker tee shirts fans will be elated to find this bundle. The 52 templates at $29 function flaming skulls, attractive chicks as well as demonic racers. Halloween is looming over us it seems with Bangkit Tri Setiadi’s collections of  designs.

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *